Kategorier
Uncategorized

BLACKWEEK ÄR HÄR!

Då är vi igång med BLACKWEEK för 2022.

Nu kan du få rabatt med 30% på alla tavlor målade i akryl och i olika storlekar och priser. En tavla till dig själv eller ge bort som julklapp.

Vi kör fram till 28/11.

Rabattkod: BLACKWEEK

Kategorier
Vardagens inspiration

Att få validering

Konstnärer längtar efter validering av andra. Du vill att ditt arbete ska uppskattas. Detta är helt normalt. Helt okej. Du skulle inte vara människa om du inte gjorde det.

Jag vet att jag längtar efter validering i mitt arbete.

Att bli validerad av andra hjälper till att bygga upp förtroende. Det visar oss att vi är på rätt väg, eller åtminstone en som är tillräckligt bra för nu.

Så jag är väldigt tacksam för all validering som jag får på sociala medier samt från min andra hälft samt från nära och kära. Min yngsta son paxade 3 målningar som nu hänger i hans fina lägenhet.

Nu ska jag testa Amsterdam akrylfärg för första gången. Har fått höra att det är ett väldigt bra märke. Så jag är bara tvungen att beställa hem deras färger då jag hade en rabattkupong så bara var tvungen prova märket. Och hoppas jag inte blir besviken då jag tycker det är svårt att hitta märke med rätt konsistens. Den ska vara lagom krämig enligt mig.

Har även idéer och bilder i mitt huvud på vad jag vill måla på partiet med canvasdukarna som jag väntar på. Så några målningar är som spikat på dom.

Kategorier
Vardagens inspiration

Måla Måla

Jag har nog aldrig målat så mycket eller så regelbundet som under den senaste tiden, och den här gången kommer jag definitivt inte att sluta. Känner oftas att jag är produktiv och får inspiration på morgonen. Och målar då för brinnande livet. Kreativiteten har alltid funnits i mig och målar nu för att hitta min stil och sätt att måla. Måla är det roligaste jag vet även om det inte alltid blir så bra.

Nu väntar jag även hem ett parti med canvasdukar i olika storlekar men till dess målar jag på speciellt strukturpapper avsett för akryl och olja. Det ska bli spännande att få måla på alla dessa dukar.

Målad med olja och kniv.