Kategorier
Vardagens inspiration

Att få validering

Konstnärer längtar efter validering av andra. Du vill att ditt arbete ska uppskattas. Detta är helt normalt. Helt okej. Du skulle inte vara människa om du inte gjorde det.

Jag vet att jag längtar efter validering i mitt arbete.

Att bli validerad av andra hjälper till att bygga upp förtroende. Det visar oss att vi är på rätt väg, eller åtminstone en som är tillräckligt bra för nu.

Så jag är väldigt tacksam för all validering som jag får på sociala medier samt från min andra hälft samt från nära och kära. Min yngsta son paxade 3 målningar som nu hänger i hans fina lägenhet.

Nu ska jag testa Amsterdam akrylfärg för första gången. Har fått höra att det är ett väldigt bra märke. Så jag är bara tvungen att beställa hem deras färger då jag hade en rabattkupong så bara var tvungen prova märket. Och hoppas jag inte blir besviken då jag tycker det är svårt att hitta märke med rätt konsistens. Den ska vara lagom krämig enligt mig.

Har även idéer och bilder i mitt huvud på vad jag vill måla på partiet med canvasdukarna som jag väntar på. Så några målningar är som spikat på dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *